accountants Severeynsthijssen

Accountant Kerkrade

Zoekt u een vakkundige accountant in regio Kerkrade? Als accountantskantoor in Maastricht staat Severeyns Thijssen klaar voor klanten om meerwaarde te creëren. Wij denken gevraagd en ongevraagd met u mee, zodat u in staat bent om uit te blinken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Severeyns Thijssen: úw accountant in de omgeving van Kerkrade!

Ons accountantskantoor ondersteunt u van A tot Z

Als accountantskantoor verrichten wij een diversiteit aan werkzaamheden. Severeyns Thijssen heeft hierbij de ambitie om een bijdrage voor u te leveren. Door het opmerken van problemen zijn wij te allen tijde in staat om passende oplossingen voor te dragen. U kunt onze specialisten inschakelen voor:

  • Salarisadministratie;
  • Fiscale dienstverlening;
  • dienstverlening;
  • Accountancy;
  • Juridische dienstverlening;
  • Fusie en overname.

Kernwaarden van Severeyns Thijssen

Onze accountants fungeren als aanspreekpunt en sparringpartner. Samen met u wordt er gekeken naar uw financiële en fiscale positie. Resultaat? Het behalen van uw doelen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden kunt u rekenen op vakmanschap, passie, openheid én nuchterheid. Deze kernwaarden zult u altijd voelen en merken in het contact naar u toe!

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, dragen wij met trots het SRA-Keurmerk. Dit keurmerk is verleend door het grootste overkoepelende accountantsorganisatie van Nederland. Meer informatie over het SRA-Keurmerk vindt u hier.

Maak een afspraak met onze accountants

Heeft u vragen of wilt u direct Severeyns Thijssen inschakelen als accountant in regio Kerkrade? U kunt ons direct bereiken via: info@severeynsthijssen.nl en 043-3524477. Wij staan graag voor u klaar om u meer informatie te verstrekken. Severeyns Thijssen: hét accountantskantoor voor ondernemers in Kerkrade en omgeving!