Financiële administratie

Accountantskantoor Heerlen

Severeyns Thijssen is hét accountantskantoor in regio Heerlens. Tevens kunnen wij uitstekend optreden als fiscalist. Wij verdiepen ons samen met u in uw financiën en verzorgen uw:

  • Financiële administratie;
  • Salaris administratie;
  • Jaarrekening;
  • Fiscale aangiften.

Daarnaast bieden wij hulp bij fusies & overnames voor een soepele overgang. Onze accountants zijn steeds uw vaste aanspreekpunt. Wij interpreteren en beoordelen voor u uw financiële en fiscale positie en kijken vervolgens samen met u vooruit. Uiteindelijk komen wij samen met onze fiscalisten tot een passende oplossing met pragmatische fiscale optimalisaties die uw doelen verzekeren.

Loonadministratie uitbesteden

Als werkgever bent u verplicht een salarisadministratie aan te leggen en u moet wijzigingen kunnen doorvoeren. Hierbij moet u rekening houden met de veranderende wet- en regelgeving en/of veranderende cao‘s. Dit kost u tijd, daarom laten steeds meer bedrijven de loonadministratie uitbesteden. Dit is niet zo gek aangezien loonadministratie een echt specialisme is binnen het vakgebied administratie. Severeyns Thijssen neemt dan ook graag als accountantskantoor in de omgeving van Heerlen uw loonadministratie uit handen, wij zijn een bedrijf met veel specialisten.

Fusie en bedrijfsovername

Heeft u binnenkort een bedrijfsovername? Gaat u samenwerken met een ander bedrijf? En kan u hier wel wat hulp bij gebruiken? Ons kantoor beschikt over veel ervaring op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het beëindigen daarvan en bedrijfsoverdrachten binnen een familie. Ons accountantskantoor zorgt ervoor dat uw fusie of overname in de regio Heerlen soepel en zo goed mogelijk verloopt. Wij bieden ondersteuning in:

  • Het gericht zoeken naar een koper of partner voor uw bedrijf;
  • Het gericht zoeken naar een bedrijf om over te nemen of mee samen te werken;
  • De waardering van bedrijven in het kader van een koop of verkoop;
  • Het uitvoeren van financiële, fiscale en juridische onderzoeken bij koop of verkoop van een bedrijf;
  • Het zorgen voor een passende financiering.

Hét accountantskantoor in omgeving Heerlen

Neem gerust contact op met accountantskantoor Severeyns Thijssen voor vragen of opmerkingen. Als accountantskantoor vlakbij Heerlen staan onze specialisten voor u klaar.