accountants Severeynsthijssen

Accountant Maastricht

Als accountant in regio Maastricht staan wij voor het creëren van meerwaarde voor onze klanten, zodat zij in staat zijn om uit te blinken. Wij zijn een gerespecteerde accountant in de omgeving van Maastricht, Kerkrade en Heerlen. Severeyns Thijssen deelt graag zijn ambitie om een bijdrage bij u te kunnen leveren. Hoe wij dit doen: door het opmerken van problemen en uiteraard hiervoor een passende oplossing bedenken. Kort gezegd: wij stellen u in staat om te doen waar u goed in bent, ondernemen!

Accountants en fiscalisten van Severeyns Thijssen kunnen u hulp bieden op het gebied van:

Accountantskantoor dat Paramedici begeleidt

Onze accountants en fiscalisten hebben vele jaren ervaring met het begeleiden van paramedici bij het opstarten van hun praktijk, het zorgen voor groei én het doorgroeien. Daarnaast helpen wij met het aangaan van samenwerkingsverbanden met gerelateerde beroepsgroepen en de overdracht van hun praktijk. Onze ervaringen op het gebied van salarisadministratie en financiering voor fysiotherapiepraktijken hebben geleid tot zeer specialistische kennis. Of u nu zoekt naar een geschikte opvolger, een ondernemingspartner of iets anders, onze accountants en fiscalisten helpen u graag.

Fusie & overname

Ook op het gebied van fusies en overname hebben wij ruime ervaring. Onze accountants en fiscalisten zijn experts in het geven van advies omtrent het kopen/verkopen van ondernemingen én het aangaan of beëindigen van samenwerkingsverbanden.

Compleet als boekhouder: Loondesk

Onze accountants van de loondesk helpen u graag met salarisadministratie, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en met uw personeel en organisatie. Naast de uitvoering van een goede salarisadministratie kunnen onze accountants u informatie bieden over:

  • Actuele salarisgegevens van en voor uw werknemers;
  • Periodieke salarisstroken (zowel digitaal als op papier);
  • Inzicht in loonkosten van elke werknemer;
  • Opleidingsoverzicht;
  • Verlofadministratie.

Ondernemen bij de Belgisch-Nederlandse grens

Accountantskantoor Severeyns Thijssen ligt in regio Maastricht, dicht bij de grens van België en Nederland. Hierdoor heeft ons accountantskantoor veel ervaring met het opzetten van een optimale structuur voor bedrijven bij de Nederlands/Belgische grens. Onze fiscalisten en accountants zijn op de hoogte van de laatste regelgevingen. Zij houden rekening met het opzetten van uw bedrijf, waar u het beste voordeel krijgt op gebied van belastingen en sociale verzekeringen. Zo zijn veel bedrijven in regio van Maastricht, Heerlen en Kerkrade geholpen door ons accountantsbureau.

Úw accountant in Maastricht

Neem gerust contact op met accountantskantoor Severeyns Thijssen voor vragen en opmerkingen. Als accountant helpen wij ondernemers in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Kerkgrade.